What's next

10 februari 2019

19.45 uur | VEG gebouw | Boterbloem 15 te
Elburg

Spreker: Andries Knevel

Thema: Schreeuw uit de diepte

Andries Knevel spreekt zondag 10 februari in Elburg bij Celebration 30+/-. Het thema waarover hij zal spreken is “Schreeuw uit de diepte”. 

Andries Knevel geniet bekendheid als presentator van actualiteitenprogramma’s zoals: ‘Knevel & Van den Brink’, ‘De Vijfde Dag’ en ‘Andries en de wetenschappers’. Hij is getrouwd, heeft drie kinderen en is ook opa. 

Ook schreef hij een aantal boeken over het medium televisie. Op de vraag ‘wie is Andries Knevel echt?’ (AD-interview) antwoordde hij: “Een gevoelige man met een ongelooflijke interesse in alles wat om hem heen gebeurt. Maar ook een man die lijdt onder het vreselijke onrecht in de wereld.” 

We zijn erg blij om hem 10 februari te mogen verwelkomen in Elburg! 

We zullen ook weer veel zingen met elkaar onder begeleiding van onze eigen Celebration-band! Je bent van harte welkom op deze interkerkelijke avond, die plaatsvindt in het gebouw van de Vrije Evangelische Gemeente, Boterbloem 15 in Elburg. Aanvang is 19.45 uur.

Het Celebration team

Agenda

9 september Jurjen ten Brinke
14 oktober Oscar Lohuis
11 november Martijn Rutgers
9 december Henk Stoorvogel
10 februari Andries Knevel
10 maart Rob Hondsmerk
14 april Tiemen Westerduin

Geven

De onkosten voor Celebration 30± (zaalhuur, spreker, licht& geluid) betalen we uit de opbrengst van de collecte. Mocht u Celebration 30± financieel willen ondersteunen, dan kan dat ook door een gift over te maken: 

NL71RABO0192315730 ter name van AC Bijl