What's next

10 maart 2019

19.45 uur | VEG gebouw | Boterbloem 15 te
Elburg

Spreker: Rob Hondsmerk

Thema:  Over identiteit gesproken... 

Het is alweer een jaar geleden dat Rob Hondsmerk bij Celebration sprak. 10 maart mogen wij hem weer verwelkomen, als hij zal spreken over het thema “Identiteit”. Een actueel rondom themahomoseksualiteit, genderproblematiek, met de vraag: wie ben jij?

Rob Hondsmerk is getrouwd met Marijke, heeft 4 dochters. Naast dat hij GZ psycholoog is bij -en eigenaar is van- Generations Consultancy, runt hij samen met zijn vrouw stichting Generatio.
Je kan hem ook kennen als directeur van stichting Chris en De Hoop of als spreker of trainer binnen de hulpverlening.

Rob maakt zich hard voor gezonde huwelijken en gezinnen. Hij geeft hulp in het ontdekken van Gods principes in het gezin en daarbij hebben vaders een speciale plek in zijn hart. Juist vaders hebben een praktische maar ook een geestelijke verantwoordelijkheid binnen het gezin!

We nodigen je van harte uit om aanwezige te zijn op deze interkerkelijke avond, die plaatsvindt in het gebouw van de Vrije Evangelische Gemeente, Boterbloem 15 in Elburg. Aanvang is 19.45 uur.

Hartelijke groeten,

Team Celebration

Agenda

9 september Jurjen ten Brinke
14 oktober Oscar Lohuis
11 november Martijn Rutgers
9 december Henk Stoorvogel
10 februari Andries Knevel
10 maart Rob Hondsmerk
14 april Tiemen Westerduin

Geven

De onkosten voor Celebration 30± (zaalhuur, spreker, licht& geluid) betalen we uit de opbrengst van de collecte. Mocht u Celebration 30± financieel willen ondersteunen, dan kan dat ook door een gift over te maken: 

NL71RABO0192315730 ter name van AC Bijl