What's next

9 december 2018

19.45 uur | VEG gebouw | Boterbloem 15 te
Elburg

Spreker: Henk Stoorvogel

Thema: Een schitterend verhaal

Op zondag 9 december vieren we alweer de kerst Celebration30±! De kerst-Celebrations zijn inmiddels een traditie aan het worden en de avond zal in het teken staan van een schitterend verhaal. Henk Stoorvogel zal dit verhaal aan ons vertellen. Uiteraard is ook onze eigen band er weer bij om de samenzang te begeleiden. 

Henk Stoorvogel is als pastor gemeenteontwikkeling werkzaam bij de VEZ (Vrije Evangelisatie Zwolle), bekend van mannenbeweging de 4e Musketier, schrijver van diverse boeken. Henk is getrouwd met Ruth en vader van twee dochters en twee zonen. Hij is (internationaal) een veelgevraagd spreker, die ervan houdt mensen bij het hart van Jezus te brengen.

Je bent van harte welkom op deze interkerkelijke avond, die plaatsvindt in het gebouw van de Vrije Evangelische Gemeente, Boterbloem 15 in Elburg.

Aanvang 19.45 uur.

Hartelijke groeten,
Team Celebration30±

Agenda

9 september Jurjen ten Brinke
14 oktober Oscar Lohuis
11 november Martijn Rutgers
9 december Henk Stoorvogel
10 februari Andries Knevel
10 maart Rob Hondsmerk
14 april Tiemen Westerduin

Geven

De onkosten voor Celebration 30± (zaalhuur, spreker, licht& geluid) betalen we uit de opbrengst van de collecte. Mocht u Celebration 30± financieel willen ondersteunen, dan kan dat ook door een gift over te maken: 

NL71RABO0192315730 ter name van AC Bijl